Læs om mange af vores glade kunder

Kom direkte til vores anmeldelser på Trustpilot
Klik her

Stor tilfredshed med andelsboligsalg gennem Basis Bolig

Salget: Bykildevej 12, 3 tv, 2500 Valby
Vi har for nyligt brugt Basis Bolig til at sælge vores andelslejlighed i Valby og er meget tilfredse med processen. Vi blev mødt med et serviceniveau helt i top, stor kompetence og gennemsigtighed, hvilket for os har været guld værd, da vi havde med vores første salg at gøre. Lejligheden blev solgt på under tre uger til fuld pris. Basis Bolig kan derfor klart anbefales herfra. 
Tobias og Anna

Solgt til forventet pris på 3 uger

Vi har med den stor tilfredshed brugt Brian fra Basis Bolig til salg af vores Lejlighed i Vejlegårdsparken
Vi fik en yderst kompetent rådgivning/vejledning samt sagsbehandling og et hurtigt salg til den forventede pris.
Brian vendte hurtigt tilbage med svar på spørgsmål og informerede os løbende  om fremvisninger og nye mulige købere.
Det faste lave salær er selvfølgelig også et stort plus.
Vi kan varmt anbefale alle at bruge Brian/Basis Bolig hvis I skal have solgt jeres lejlighed.
Mvh
Kia & Leif

"SOLGT på 1 måned" (A/B Skydebanen)

Basis Bolig gav mig en rigtig god og konkurrencedygtig pris på salget af min andelslejlighed på Vesterbro i København. Brian fra Basis Bolig var ikke længe om at finde en køber, det tog ham en enkelt måned, og så én måned at få papirene på plads. Det var en hurtig proces, der gjorde, at jeg kunne komme videre til mit næste hjem.
Vh. Jeppe

Positiv Sælger (Lauravej 1, 4 th)

" Jeg har brugt Brian til salg af min to værelses lejlighed i Valby, og har været rigtig glad for samarbejdet. Han har virkelig formået, at ligge en indsats og et engagement i at sælge lejligheden i et stillestående marked. Brian har været let at kommunikere med, og han har afholdt mange åben hus arrangementer i min lejlighed. Mæglersalæret har været yderst fornuftigt sammenlignet med andre ejendomsmæglere, og jeg kan kun anbefale, at man sælger sin bolig i samarbejde med Brian." 
Mvh.
Mie

De tog min sag alvorligt

Her er min anbefaling - igen tak for det gode arbejde :-)
"Brian og Casper solgte min lejlighed på Vesterbro. De var begge gode til at give feedback efter hver fremvisning og holde mig opdateret undervejs ved interesserede købere. De fungerede også som strategiske sparringspartnere. De tog min sag alvorligt og gjorde alt hvad de kunne for at få lejligheden solgt - hvilket de gjorde med succes. De har mine varmeste anbefalinger, og jeg håber de stadig er til rådighed næste gang jeg skal have solgt en bolig!" 
Mvh. Caroline Matthæusgade 48B, 4.

Hurtigt professionelt salg

Havde en lejlighed på Langelinie Alle, jeg ønskede at sælge. En ven anbefalede Basis Bolig. Jeg var i tvivl om det var den rigtige mægler, da området er et liebhaver område i det høje prisleje.

Gav dem en kort tidsramme, indenfor hvilken de skulle prøve at sælge.

De kom med en køber som skulle sælge sin lejlighed først, det opfatte jeg ikke som et seriøst emne,

Det lykkes Basis Bolig at gennemføre begge handler på kort tid.

Kan kun anbefale dette firma, de arbejder kreativt og hurtigt, og der er god personlig kontakt.

Mogens Vilhelmsen

5 stjerner ud af 5 mulige

Skulle sælge vores lejlighed i Vallensbæk, vi henvendte os til både HOME, DANBOLIG og Ny-bolig. Alle tre mægler ville havde mere dobbelt så meget i salær som Basis bolig. De ville alle sætte prisen på vores lejlighed højt, men ville ikke “forhandle eller gå på kompromis med deres salær SELV HVIS LEJLIGHEDEN blev solgt for mindre end udbudsprisen. Det endte med vi ringede efter Basis bolig en “Brian” dukkede op, og gav et realistisk bud på hvad lejligheden var værd og FIK DEN SOLGT TIL udbudsprisen på UNDER 3 uger. Basis bolig er professionelle og hjalp os igennem hele processen hvor vi konstant var i fokus. Klart anbefales 5 ud af 5 stjerner, og tak endnu en gang.
Imran Imran, Vejlegårdsparken 68, 1.

8-900.000 mere for min lejlighed end hos andre mæglere

Jeg valgte Basis-Bolig, Carina fordi hun vurderede at min lejlighed ville kunne sælges på kort tid og til maksimalprisen, hvilket var 8-900.000 kr mere end hvad andre mæglere havde anslået - og oven i købet til et godt salær. Salget gik over al forventning. Lejligheden blev solgt hurtigt og til prisen. Jeg kan kun anbefale Carina.
Svend Kildegaard, Enghavevej 32A

Jeg kan anbefale BasisBolig på det varmeste - har brugt dem 3 gange

Basis Bolig har solgt 3 lejligheder for mig. Jeg har fået rådgivning under hele forløbet og de har været meget behjælpelige omkring praktiske detaljer. Dette har været nødvendigt da jeg bor i udlandet. I alle 3 salg har jeg stolet blindt på at mægleren har gjordt sit yderste. Jeg kan anbefale Basis Bolig på det varmeste.
Jørgen Rathsach, Langelinie Allé og Ørestaden

Dialogen var i top - og min lejlighed var solgt på 4 dage

Jeg kan klart anbefale Basis Bolig!
Jeg prøvede i 4 uger - uden held - at sælge min andelslejlighed på Vesterbro. Efter Basis Bolig overtog salget havde de solgt min lejlighed på 4 dage!! Professionel ejendomsmægler, dialogen var i top og de var dejligt fleksible at have med at gøre. Alt i alt en rigtig god oplevelse
Med venlig hilsen
Henrik

Solgt til prisen på under 1 uge - og for et godt salær

Jeg købte en lejlighed gennem Basis-Bolig fra Carina og var rigtig glad for mit køb. Efter noget tid, da jeg besluttede at sælge min bolig, ringede jeg til hende for at sælge, hvilket var det rigtige valg fordi jeg fik maksimalprisen på under 1 uge for et godt salær. Alt i alt har jeg været glad for salg og køb gennem Basis-Bolig.
Adrian, Grækenlandsvej

Mæglerne var behjælpelige fra A-Z

Basis-Bolig har hjulpet os med salget af vores bolig. Vi havde pæn aktivitet og mæglerne var behjælpelige fra A-Z. Vigtigst er, at vi fik solgt vores lejlighed til en fornuftig pris og overtagelse som mæglerne fik forhandlet sig frem til på vores vegne. Vi har været glade og tilfredse gennem hele salgsperioden, og varmt anbefales.
Kristin og Trine, Vesterbrogade

Virkelig engageret og professionelt forløb

Angående salg af vores lejlighed, Rådmandsgade i København, vil vi gerne rose dig for virkelig engageret og professionel forløb. Med ønske om held og lykke fremad
De bedste hilsner
Mette og Niels Riis, Rådmandsgade 40C.6.

BasisBolig fandt en køber på to dage - oveni købet - til prisen

Efter at have forsøgt at sælge lejligheden selv over en periode besluttede jeg mig for at lade Basis Bolig prøve
og de fandt en køber på to dage, oveni købet til prisen. Hele forløbet har været meget tilfredsstillende, Basis Bolig er gode til at følge op og har fulgt sagen helt til dørs.
Jan Kjær, Gravervænget 13, 4 th.

BasisBolig fik solgt til en højere pris på 1 måned

Bedre pris end jeg selv ville kunne sælge den til. Jeg havde selv forsøgt at sælge min andel i Vanløse i ca. 3 måneder uden at have en eneste fremvisning. Der var plads til at Basis Bolig kunne lægge deres salær oveni
den pris jeg selv havde prøvet med og de fik solgt til en højere pris på 1 måned.
Camilla, Hollænderdybet

Solgt på første fremvisning

Vores ejerlejlighed blev solgt til højere pris end forventet på Rodosvej 7E, 2300 Kbh. S Vi bor uden for København og skulle sælge en lejlighed der stod tom og havde en masse besvær med at fremvise. Vi indgik aftale med Basis Bolig og de tilbød at sælge til en højere pris end vi havde regnet med og solgte lejligheden som forældrekøb på første fremvisning.
Magnus – Rodosvej 7E

BasisBolig havde køberne til vores lejlighed

Vi fik solgt inden for en måned til høj pris og lavt salær Basis Bolig havde solgt en anden lejlighed i vores opgang, og vi mente derfor at de skulle have lov til, at vurdere vores ejerlejlighed. Vi havde besøg af Carina og Claus fra Basis Bolig og de havde qua deres andre salg allerede et par hold kunder der ville se på vores lejlighed. Basis Bolig solgte vores lejlighed inden for første måned de havde den til salg – vi kan varmt
anbefale Basis Bolig, de er opsøgende, ihærdige og vender altid tilbage med feedback.
Frank

Solgt til prisen

Jeg bor i udlandet og min far havde igennem en rum tid forsøgt at sælge min lejlighed uden held. Jeg lavede en aftale med Basis Bolig som lagde deres vederlag oven i prisen og de fik solgt min lejlighed til prisen på kort tid.
Gunnleyg og Thor, Kvintus Alle

Recommandation