Ballumgade 2, ST., 1753 København V

God 3V andelsbolig med Køkken/alrum og stort badeværelse.

Nu udbydes denne skønne 3V andelsbolig på 88 Kvm på den attraktive adresse Ballumgade, som er en stille sidegade til Hedebygade, hvor du har alt inden for en overkommelig afstand i form af offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, restauranter, caféer, kommende metro ved Enghave plads, samt de mange specialbutikker der findes på henholdsvis Istedgade og Vesterbrogade. Er du mere til grønne områder, så er der Enghave parken, Søndermarken og Frederiksberg Have lige i området

Ejendommen er opført i år 1902, og har været en del af byfornyelsen. Andelsforeningen er Stiftet i 1975, og som byder på: Dørtelefon, fjernvarme, termovinduer, cykelkælder, vaskekælder, lukket gårdareal samt adgang til kælderrum(Dele).

Lejligheden byder på en dejlig lys entre med plads til overtøjet, to store reelle værelser med et skønt lysindfald fra gaden på hver sin side af entréen, rummeligt badeværelse med vindue og gulvvarme, samt plads til vaskesøjle, og med separat bruseafsnit.
Endvidere kommer vi til lejlighedens "Hjerterum", som er et fantastisk køkken/alrum med fransk altan og med udgang til den skønne gård.

Lejligheden har flotte plankegulve - stuk og med højt til loftet.

Dette er en forening med en sund økonomi og lav gæld - kun fastforrentede lån.

Dette er en lejlighed som både skal ses og opleves!

Så ring allerede i dag for en fremvisning af denne skønne lejlighed

Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af valuarvurdering pr.31.07.2018 til 94.600.000

Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.