Lauravej 1, 4. TH., 2500 Valby

God 2V lejlighed - beliggende øverst med en vestvendt altan - Forældrekøb tilladt

Nu udbydes denne reelle 2V ejerlejlighed på en attraktiv adresse i Valby, som ligger kun 5 minutters gang fra Spinderiet, hvor der er gode offentlige transport muligheder med enten bus eller S-tog til Københavns Hovedbanegård, samt de gode indkøbsmuligheder og hyggelige caféer, som ligger i dette skønne område omkring Valby Langgade, hvor en god kop kaffe eller en god frokost kan tilbydes. Er man mere til fugle kvidren og grønne områder, så ligger Søndermarken inden for en overkommelig afstand fra lejligheden.

Ejendommen er opført i 1932 i røde mursten og rødt tegltag, som har været igennem en større renovering af nyt tag 2018, samt renovering af altaner, facader samt nyere termo vinduer, og som byder på en dejlig lukket gård, fælles cykelkælder, grundpakken fra Yousee, vicevært samt brugsret til eget depotrum.

Velkommen indenfor i denne skønne lejlighed, som består af en fordelingsentre, lille badeværelse holdt i lyse farver med brus, rummeligt lyst køkken med god skabsplads samt alle tilhørende hårde hvidevarer, og med kig til den skønne gård, endvidere kommer vi til lejlighedens soveværelse, hvor der er god plads til både sengen og skabet, samt med direkte udgang til en lille Vestvendt altan, hvor man kan sidde og nyde stilheden og udsigten.
Sidst har vi den dejlig store stue, som er nem at indrette med diverse møbler, og som har et dejligt stort vindues parti, som giver lejligheden et fantastisk lysindfald.

Lejligheden fremstår i en god stand med plankegulve og filsede vægge

Der er rig mulighed for at overtage lejligheden hurtigt.

Dette er en lejlighed som skal ses og opleves!

Så ring allerede i dag for en fremvisning af denne skønne lejlighed

Skal din bolig sælges? - Ring nu for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.