Vejlegårdsparken 60, ST. 8., 2665 Vallensbæk Strand

Flot istandsat 2v lejlighed med sydvendt lukket altan i sund ejerforening - Forældrekøb er tilladt!

Vi byder jer indenfor i denne flotte istandsatte lejlighed, som byder på en åben entre, dejligt lyst soveværelse med sænkede lofter med spot og lys dæmper, flot istandsat badeværelse med væg ophængt toilet, flotte lyse klinker samt en dejlig stor rummelig bruseniche med nymalet gulv og sænkede lofter med lys dæmper. Endvidere kommer vi til det nyetablerede HTH-Køkken i hvide elementer med god opbevaringsplads, samt indbygget Køle-/fryseskab, samt tilhørende hårde hvidevarer i den åbne forbindelse med stuen, hvor der er rig mulighed for at etablere spisebord og sofa arrangemant. Fra stuen er der direkte udgang til en sydvendt lukket altan, hvor man kan sidde og nyde stilheden.

Dette er en indflytningsklar lejlighed med filsede nymalede hvide vægge samt nyafhøvlede originale parketgulve.

Nu udbydes denne 2V stue lejlighed i det attraktive "Vejlegårdsparken" som ligger ugenert og tilbagetrukket fra parkeringspladsen, og med kort gå afstand til diverse børne instituationer, samt 10 minutters gang til det virkelig flotte Vallensbæk Center, hvor der findes specialbutikker, take away reatauranter, indkøbsmuligheder, samt S-tog forbindelser til og fra København hver 10 minut i dagtimerne.

Ejerforeningen er en stor forening med fælles grønne arealer, legepladser, fodboldbane, lukket hundegård, gode parkeringsmuligheder, leje af beboerlokale samt mulighed for billig internet samt viceværter til renholdelse af området.
Der kan læses mere omkring denne ejerforening på www.vejlegaardsparken.dk

Dette er en lejlighed som fremstår indflytningsklar og med mulighed for en hurtig overtagelse.

Så ring allerede i dag - hvis du ikke vil gå glip af denne lejlighed.
Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf
33 12 13 13.