Vigerslevvej 249, ST. 2., 2500 Valby

Lækker totalrenoveret 2v. ejerbolig med sep. brus, køkken alrum og masser af lys

Du bydes Velkommen til denne 58m2 stor, lys to værelses lejlighed. Boligen er total istandsat fra A til Z, med nyslebet plankegulve, pudsede vægge, nyt el i hele lejligheden, nyt badeværelse og køkken plus meget meget mere.
Når man træder ind i lejligheden befinder man sig i en rummelig entrè . Derfra kan du gå ud på det sprit nye badeværelse, med lækker separat bruseniche bla.
Boligen har nogle gode regulære rum, der gør at man nemt kan indrette sit nye hjem. Man har valgt og bibeholde de gamle originale indbygget skabe i soveværelset, der giver en lækker kontrast til det moderne look i køkkenet.
Der er installeret vaskemaskine ude i entreen sammen med indbyggede skabe til overtøj.
Lejligheden får rigtig meget naturlig lys ind fra de store vinduespartier, samtidig med at lejligheden ligger længst væk fra vejen af, helt ugeneret.


Ejendommen er opført i 1940. Bygningen er belagt med nyere tegltag, der er sat helt nye lavenergi 3-lags vinduer i fra 2018. Man har et hyggeligt, meget privat grønt område ude bagved til foreningens beboer, der ligger ugeneret med masser af sol.

området:
Boligen har en rigtig god beliggenhed med kort gå-afstand til S-tog, supermarked. Hvis man skal ud af byen og arbejde kan man være på motorvejen på under 5 min, og sparer sig selv for en masse trafik.
Beliggenheden bær præg af velholdte grønne område med legepladser, lækre løberuter mm.

Skal din bolig sælges? - Ring nu for en gratis & uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.