Gisselfeldvej 4B, 2665 Vallensbæk Strand

Skønt rækkehus fra 2018 med en moderne indretning udbydes nu til salg !

Nu udbydes dette ideelle Rækkehus på 139 Kvm, som ligger i et attraktivt område, hvor du indenfor kort afstand har gode indkøbsmuligheder i Vallensbæk Stationstorv, som også byder på specialforretninger, take-away, fitness, S-tog og busser, samt hyggelige caféer og restauranter.
Er man mere til grønne arealer findes det idylliske område langs Store Vejleå eller det store grønne areal omkring Vallensbæk Havn.
Endvidere findes der gode instituationer og skoler i kommunen, samt sydkystens bedste bagerforretning - Det Gyldne Brød, som ligger inden for 5 minutters gang fra huset.

Ejendommen er et nyetableret rækkehus fra 2018 som er opført i 2 etager i røde mursten med tagpap og energivinduer, som bliver opvarmet af naturgas. Til boligen hører der en privat parkeringsplads samt brugsret til eget kælderrum.

Boligen består af en lys entré, gæste toilet med væghængt toilet, hvide vægge samt lyse klinker med gulvvarme, rummeligt HTH Køkken i hvide elementer med sort bordplade og masser af skabsplads samt alle tilhørende hårde hvidevarer i åben forbindelse med spisestuen/opholdsstuen, hvor der begge steder er god plads til henholdsvis spisebordet og sofa arrangemantet, og med direkte udgang til sin egen terrasse med et lille have stykke og eget redskabsskur.
1 Salen byder på en repos, to børneværelser, rummeligt moderne badeværelse med hvidt interiør, hvide vægge, separat bruseniche, vaskesøjle, vægophængt toilet samt lyse klinker med gulvvarme, sidst men ikke mindst det store forældre soveværelse med direkte udgang til en dejlig altan, hvor man kan sidde og kigge direkte ned i haven.

Huset fremstår indflytningsklar med hvide vægge og flotte lyse plankegulve, samt gulvvarme overalt.

Dette er en bolig der skal ses og opleves! - Så ring allerede i dag for en fremvisning

Skal din bolig sælges? - Ring for en Gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13