Nebraskavej 11, 2300 København S

Unik Mulighed for at få en halv dobbelt villa i børnevenligt kvarter på Amager

Unik mulighed for at få en halv dobbelt villa i børnevenligt kvarter på Amager
Nu udbydes en ny halv dobbelt villa. Udført i de bedste materialer af www.dobbelthuse.dk . Denne villa er arkitekttegnet, som formgiver byggeriets fysiske omgivelser og giver fundamentet sjæl.

Området: Beliggenheden er ideal for både børnefamilien og eventuelt det unge par. Hvad der i en årrække har været kendt som et "sølvbryllupskvarter" har nu fået sin renæssance.De små villaveje (med fartbump) er fyldt med legende børn og folk der er ude at gå tur i kvarteret, hvor minisamfundet spiller en stor rolle. Der er tale om en lokalisation, hvor både fællesskab og engagement ligger i højsædet.

Derudover ligger villaen placeret utrolig tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport, daglig institutioner og det storslåede storcenter, Field's, indenfor relativ kort afstand.

Boligen: I får 116 kvm at boltre jer på. Stueetagen er med en entré, et dejligt lyst køkken al-rum (HTH eller lig) som er forbundet med stuen. I stueetagen er der ligeledes gæstetoilet, som også fungerer som bryggers / grovkøkken.

På første sal finder du forældresoveværelse og to børneværelser samt et badeværelse. (Overalt i huset er der gulvvarme. Bygningen er med hvide facader, sort tagpap tag og energivinduer med sorte vinduesrammer).

Dette er en unik mulighed for at købe drømmeboligen på det naturrige Amager.

Boligen bliver leveret nøglefærdig. Du køber som færdigt hus det vil sige at du først betaler ved indflytning.Du har indtil 1. juni mulighed for selv at sætte dit eget præg på boligen ved valg af følgende: Køkken, trægulve og klinker. Boligen er indflytningsklar april 2019

Ring for yderligere information og lad os guide dig igennem bolig junglen.
Skal din bolig sælges? - Ring for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.