Nebraskavej 11, 2300 København S

Unik Mulighed for at få en halv dobbelt villa i børnevenligt kvarter på Amager

Unik mulighed for at få en halv dobbelt villa i børnevenligt kvarter på Amager
Nu udbydes en ny halv dobbelt villa - som er udført i gode materialer. Denne villa er arkitekttegnet, som formgiver byggeriets fysiske omgivelser og giver fundamentet sjæl.

Området: Beliggenheden er ideal for både børnefamilien og eventuelt det unge par. Hvad der i en årrække har været kendt som et "sølvbryllupskvarter" har nu fået sin renæssance.De små villaveje (med fartbump) er fyldt med legende børn og folk der er ude at gå tur i kvarteret, hvor minisamfundet spiller en stor rolle. Der er tale om en lokalisation, hvor både fællesskab og engagement ligger i højsædet.

Derudover ligger villaen placeret utrolig tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport, daglig institutioner og det storslåede storcenter, Field's, indenfor relativ kort afstand.

Boligen: I får 116 kvm + arealer for 2 stk hemse (I alt knap 9 kvm.) Stueetagen er med en entré, et dejligt lyst køkken al-rum (HTH) som er forbundet med stuen. I stueetagen er der ligeledes gæstetoilet, som også fungerer som bryggers / grovkøkken.

På første sal finder du et badeværelse, et forældresoveværelse og to børneværelser med hver deres hems. Overalt i huset er der gulvvarme og mekanisk balanceret ventilation med varmegenvinding. Bygningen er med hvide facader, sort tagpap tag og energivinduer med sorte vinduesrammer).

Dette er en unik mulighed for at købe drømmeboligen på det naturrige Amager.

Boligen bliver leveret nøglefærdig. Boligen er indflytningsklar april 2019

Ring for yderligere information og lad os guide dig igennem bolig junglen.
Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.