Se det digitale energimærke

Folehavevej 21, ST. TH.

, 2970 Hørsholm

1 / 19
1 / 1
Bestil pr. e-mail
Bestil pr. post
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Bestil
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 103 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1737 /1970
P-plads Ja
Sagsnummer 1590CS
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsværdiskat 1.208
Antenneforening 181
Ejerforening 2.240
Rottebekæmpelse, anslået 4
Ejerudgifter i alt 3.634

Forførende historisk beliggenhed på første række til Hørsholm Slotshave og kirke, i herskabelige undertoner og charmerende idyl!

Stemningsfyldt idyl og smukt beliggende, på første række til Hørsholm Kirke og Hørsholm Slotshave, hvor der er rig mulighed for, at nyde søndagsturen i skønne omkranset grønne og naturflotte omgivelser. Man er trods de fredelige, grønne omgivelser kun få min. fra Hørsholm Midtpunkt med masser af indkøbs- og shopping muligheder, samt offentligt transport til evt. København på blot 25 min.

Usædvanligt flot og fredet ejendom fra 1737 med smuk gulpudset facade. Ejendommen minder om en herregård, der på bagsiden har privatparkering og idyllisk havemiljø. Via det flotte og stilrene indgangsparti får man adgang til lejligheden, som fra samme øjeblik man træder ind ad døren, giver én indtrykket af herskabelighed med sine ca. 3,5 meter til loftet. Fra entréen har man adgang til to skønne, højloftede og lyse stuer en suite, med sø udsigt og Hørsholm Kirke - den ene stue med brændeovn - og den anden med flotte, brede og originale plankegulve. Sidstnævnte kan også anvendes som ekstra soveværelse. Yderligere et lækkert nyere spisekøkken fra HTH i hvide elementer og alle dagligdagens brug af hvidevarer fra Siemens. Fra køkkenet og den ene stue, er der adgang til et tilbagetrukkent og rummeligt soveværelse. Endeligt et dejligt badeværelse med originalt og velholdt terrazzogulv, bruseniche i flotte små mosaikker og selvfølgelig en vaskemaskine fra Miele.

En enestående bolig med masser af sjæl og charme med sin flotte stukkatur, fyldningsdøre og gode store vinduespartier med masser lysindfald - for ikke at glemme den forførende beliggenhed.

Velkommen til en enestående mulighed for at bo i et historisk område, som skriger af charme og landelig idyl.

Er du sulten for yderligere information? www.kavalerboligerne.dk eller ring allerede nu for en fremvisning før det er for sent!Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13. 
kontakt
Dronning Olgas Vej 41
2000 Frederiksberg
 
Telefon:
+45
 3312 1313
CVR nummer:
34352100
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning