Boserupvej 2, 1. Tv., 2700 Brønshøj

God 4V andelslejlighed - Forældrekøb tilladt !!

Skøn 4V. andelslejlighed beliggende lige op ad vestvolden, hvor der er gode muligheder til indkøb, Husum torv, centeret BIG samt mulighed for at komme hurtigt på mortorvejsnettet i begge retninger. Lejligheden liger ca 20-25 minutters kørsel fra Rådhuspladsen og Kgs.Nytorv.

Ejendommen er en gul murstens ejendom fra 1948, som er stiftet som andelsforening i 2004, og som byder på lukket fælles gårdareal, kælderrum, vaskeri, cykelparkering.

Lejligheden består af en fordelingsentre, nyere køkken med diverse hårdehvidevarer, badeværelse med badekar og terrazzogulv samt vindue mod vestvolden, yderliger er der to gode reelle værelser som begge har indgang fra entreen, hvor det ene vender mod haven og det andet mod volden. Stor lys opholdsstue med mange muligheder for indretning samt godt lysindfald, fra stuen er der to franske døre til lejlighedens sidste værelse, hvor der også er kig mod vestvolden.

Dette er en ideel delelejlighed, hvor der er forældrekøb tilladt.

Lejligheden fremstår pæn og velholdt.

Bestil allerede fremvisning idag


Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af den offentlige vurdering pr. 31.12.2015 hvor den er 12.600.000

Skal din bolig sælges? - Ring nu for en uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.